Vrouw aangerand in Marnixstraat en gewond geraakt bij vlucht: recherche zoekt getuigen

Een vrouw is in de nacht van dinsdag 18 op woensdag 19 april achtervolgd en aangerand door een onbekende man. Na het incident is de vrouw weggevlucht en tijdens het rennen gevallen, waarbij ze licht gewond raakte. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

Het vrouwelijke slachtoffer stapte om 00.05 uur uit de tram op de halte Rozengracht. Toen zij in de richting van de Marnixstraat liep, zag ze dat er een man vlak achter haar kwam lopen. Hij maakte seksueel getinte opmerkingen naar haar en volgde haar over  de Marnixstraat naar de Bullebaksluis, de brug van de Marnixstraat naar de Bloemgracht. De man wordt ervan verdacht de vrouw daar aangerand te hebben.

Gestruikeld

De vrouw is vervolgens op de vlucht geslagen, gestruikeld en gevallen, waarbij ze licht gewond raakte. Ze werd toen benaderd door een andere vrouw, naar wie de politie nu op zoek is omdat zij mogelijk iets kan hebben gezien van het incident. Ook andere getuigen en mensen die camerabeelden hebben, worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

De verdachte was een man van in de twintig, ongeveer 1.75 meter lang met kort, zwart haar, een verzorgde zwarte baard met mogelijk een snorretje. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *