Taylor dik tevreden na winst: “Ik heb vooral genoten van Berghuis”

Ajax heeft zonder enige moeite de tweede plaats in de eredivisie weer in handen genomen. John Heitinga vertelt in de persconferentie na afloop van de wedstrijd dat hij tevreden is over het voetbal dat Ajax heeft laten zien, maar dat het wel beter kan in de tweede helft. “We werden soms slordig”, vertelt hij. Doelpuntmaker Kenneth Taylor heeft vooral genoten van teamgenoot Steven Berghuis.

“De hele tijd één-tweetjes aangaan, dat zijn echt dingen waarvan ik kan genieten”, vertelt Taylor na afloop van de wedstrijd. Over zijn spel is de Ajacied duidelijk: “Ik vond mezelf niet goed vandaag”, vertelt hij. “Maar ik ben wel trots op mijn goal”, vervolgt hij.

Debutanten

Heitinga liet vanmiddag twee Ajacieden debuteren. De eerste was Silvano Vos (18) en daarna kwam de Belgische jeugdspeler Mika Godts (17) in het veld. Hij kijkt met trots terug op de twee jonge debutanten. “Dat maakt je trots en dit hoort ook echt in het DNA van de club”, vertelt Heitinga.

Toekomst

Op het einde ging de Ajax-trainer nog in op zijn toekomst bij de club. “Achter de schermen wordt er hard gewerkt en zal er ook heel snel een gesprek met mij gevoerd gaan worden”, aldus de oefenmeester, die zondag met Ajax nog met 4-0 te sterk was voor Fortuna Sittard. Volgende week zondag krijgt Ajax in eigen huis FC Emmen op bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *