‘Politie arresteert Ajacied Ihattaren’

De Utrechtse politie heeft vanmiddag profvoetballer Mohammed Ihattaren opgepakt vanwege een ernstige bedreiging, schrijft De Telegraaf. Volgens de krant werd de voetballer van Ajax in zijn huis gearresteerd.

De politie zelf wil tegenover de krant niet bevestigen dat het om Ihattaren gaat: de officiële verklaring is dat het gaat om een 20-jarige man. De Telegraaf schrijft dat bronnen dichtbij het onderzoek bevestigen dat het inderdaad om Ihattaren gaat.

Hoewel Ihattaren officieel nog door Ajax gehuurd wordt, maakte de club vorige maand bekend dat de speler na de jaarwisseling terugkeert naar Juventus.

Talent

Ihattaren komt uit de jeugdopleiding van PSV, waar hij te boek stond als groot talent. Nadat hij in de zomer van 2021 de overstap naar Juventus maakte, speelde de aanvallende middenvelder amper wedstrijden.

Met een overstap naar Ajax in januari hoopte Ihattaren daar verandering in te brengen. Hij speelde het eerste half jaar alleen wedstrijden voor Jong Ajax. Na een succesvol trainingskamp in De Lutte tijdens de voorbereiding, leek het er even op dat hij bij het eerste aan zou haken.

Dreiging

Toen even later de selectie voor het trainingskamp in Oostenrijk naar buiten was gekomen, bleek echter dat Ihattaren alweer buiten de boot was gevallen. De Telegraaf schreef in augustus nog dat dreigingen vanuit het criminele milieu daarvan de oorzaak zouden zijn. Volgens de krant zou de dreiging zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een vrouw uit zijn omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *