OLVG en gemeente telefonisch niet bereikbaar door storing

Het OLVG is door een telefoonstoring niet bereikbaar, dat laat het ziekenhuis deze ochtend via Twitter weten. Ook laat de gemeente weten op dit moment telefonisch niet bereikbaar te zijn. Brandweer AA en politie Nederland geven Vodafone-gebruikers via Twitter alternatieven om ondanks de storing toch 112 te kunnen bereiken. 

Het OLVG werkt door een storing bij Vodafone aan een alternatief telefoonnummer dat mensen kunnen bellen. Ook verzoekt het ziekenhuis in spoedgevallen 112 te bellen. Het is nog onduidelijk hoe lang de storing aan zal houden. 

De gemeente laat via een Tweet weten dat het nummer 14020 telefonisch niet bereikbaar is door de landelijke telefoonstoring. “Probeer jouw zaken online te regelen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen”, aldus de gemeente. 

112 bellen

Brandweer AA en politie Nederland waarschuwen Vodafone-gebruikers ook voor de storing. “Heb je met spoed hulp nodig? Bel 112 via een vaste telefoonlijn, of zoek iemand met een andere provider”, aldus de politie. Brandweer AA geeft via Twitter alternatieven, zoals bellen via Wifi of het downloaden van de 112 app, om directe noodhulp te kunnen bereiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *