‘Hoe Kim (20) iedere maand tot wel €7500,- verdient’

Affiliate Marketing is anno 2022 dé manier om online geld te verdienen. Een werkweek van 4 uur, dat willen we allemaal wel toch? Wij waren nieuwsgierig: wie is het gelukt? Hoe doe je het? We vragen het Kim Buis.

,,Ik heb één regel: elke dag moet ik iets voor m’n business doen. Ik ben een klein beetje een control freak. Ook op zaterdag en zondag en ook als ik niet fit ben. Al is het maar één email. Dat is voor mij belangrijk. Ook als ik geen zin heb doe ik het. Ik wil verder komen.”

Kim Buis. 20 jaar en fulltime internetondernemer. Haar credo: work hard, play hard. Want wie een vier-urige werkweek wilt realiseren, moet hard werken. Al is vier uur werken per week niet Kim’s streven. Passief inkomen. Daar streeft Kim naar.

‘Loondienst is niks voor mij. Moet je vragen of je naar de tandarts mag. Vreselijk’

Kim Buis

Internetondernemer Jacko Meijaard heeft haar geleerd hoe ze Affiliate Marketing kon toepassen op haar blogs, en dit kon opschalen naar ongeveer €7500,- per maand. Via haar 25 websites promoot ze andermans producten en daarop vangt ze commissie. Oftewel: Affiliate Marketing. ,,Ik heb bijvoorbeeld een website over afvallen, zorgtoeslag, muziek, hobby, klussen, dating. In alle grote niches ben ik te vinden.” Op deze sites plaatst Kim iedere ochtend artikelen die met het thema te maken hebben. En daarvoor huurt ze tekstschrijvers in.

100 euro

Als Kim om half zes wakker wordt – net als haar vader, die ook altijd vroeg opstond – checkt ze als eerste haar statistieken. ,,Vanochtend had ik vijf commissies binnen. Honderd euro. Dat is het mooie van internet: het slaapt niet. Als ik dat heb gedaan sta ik op, ontbijt ik en ga ik naar mijn kantoor. Ik wil mijn business verder brengen, niet in bed blijven liggen. Toen ik twee jaar geleden begon, zag mijn leven er wat anders uit. Ik studeerde journalistiek, zat op kamers in Utrecht en was veel aan het feesten.” Momenteel is ze single en woont in een koopwoning in Hoofddorp. ,,Mijn bedrijf is belangrijk, mijn gezondheid – ik fitness veel – en ik probeer als persoon te groeien. Ik lees heel veel. Vooral biografieën van mensen die ik inspirerend vind. Zoals Richard Branson. En ik luister de podcast van Michael Pilarczyk en Tim Ferris.”

Tropisch strand

Toen Kim tijdens haar studententijd begon met Affiliate Marketing droomde ze over zichzelf op een tropisch strand, terwijl het geld zou binnenstromen. ,,De eerste verkoop is de moeilijkste. Het duurde drie maanden voordat ik mijn eerste geld ging verdienen met een site die ik had gemaakt over iPhones. Het was volhouden, maar ik zag dat het kon. En toen dacht ik: als ik 15 euro kan verdienen kan ik ook 30 euro verdienen. Het is een kwestie van opschalen. Meer sites.”

Mensen zijn gewend om acht uur per dag te werken. Anders ben je lui.

Kim Buis

Tweeënhalf jaar geleden wilde ze 250 euro per dag verdienen. ,,Dat heb ik gehaald en nu wil ik het dubbele. Er was in het begin veel ongeloof bij vrienden en familie. Maar dat deed me eigenlijk wel goed. Ik wilde bewijzen dat het kon. Daarom leer ik het nu ook aan andere mensen. Minder leuk is dat om dit werk niet altijd een even leuk sfeertje hangt. Mensen zijn gewend om acht uur per dag te werken. Anders ben je lui. Ik heb een jaar voor een hotelketen gewerkt. Ik vond dat ik moest zien hoe het is om in loondienst te werken. Maar het is niks voor mij. Dat je toestemming moet vragen als je naar de tandarts moet. Vreselijk.”

,,Ik denk dat veel mensen een lifestyle willen zoals ik heb, maar bang zijn om te falen. Terwijl het best simpel is. Je moet een drive hebben. Als mijn vrienden zaterdagavond op stap gingen, was ik aan m’n websites bezig. Als je er je favoriete dingen voor opgeeft, wil je het écht. Ik wilde vrijheid realiseren. Ik zag dikke auto’s voor me. Lamborghini’s. Maar dat heeft geen waarde meer voor mij. Dat is niet waar het om draait in het leven.” Waar Kim uiteindelijk naartoe wil is een bedrijf met meerdere mensen in dienst. ,,Mensen om je heen die met hetzelfde bezig zijn als jij. Voordat ik een kantoor had, werkte ik daarom vaak in een café met wifi. Ik heb menselijke interactie nodig. Hele dagen in je eentje thuis, daar word je niet vrolijk van.”

Wil jij ook beginnen met Affiliate Marketing?

Wil je net als Kim Buis beginnen met Affiliate Marketing en kunnen genieten van meer vrijheid? Begin dan vandaag nog aan de online training Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Bij deze training wordt je precies uitgelegd hoe je kunt beginnen met Affiliate Marketing, en hoe je kunt opschalen tot méér dan €10.000 per maand.

Via deze link betaal je slechts €47,- (normaal 297,-) (Let op: Vandaag is de laatste actiedag)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *