Feest in Amstelveen loopt uit de hand: politie houdt meer dan twintig feestgangers aan

Een feest in een partycentrum aan de Touwslagerij in Amstelveen is vannacht uit de hand gelopen. Bezoekers van het feest begonnen te vechten en gingen onder meer op de vuist met de beveiliging. Ook de politie werd door de feestgangers aangevallen. Er zijn meer dan twintig mensen aangehouden. 

De politie moest vannacht meerdere keren ingrijpen voor de ongeregeldheden. De boel zou uit de hand zijn gelopen nadat jongeren agressief werden, omdat ze door de beveiliging voor de deur werden tegengehouden. Tientallen agenten met honden kwamen op het partycentrum af en zelfs de Koninklijke Marechaussee werd ingeschakeld om de politie te ondersteunen.

Dat bleek echter niet gemakkelijk: de relschoppende jongeren keerden zich vervolgens tegen de politie. Agenten werden met stenen en delen van stoeptegels bekogeld. Een van de relschoppers reed met zijn auto op de agenten in. 

Uiteindelijk hield de politie meer dan twintig feestgangers aan. De politie moest geweld gebruiken om een deel van de arrestanten in de boeien te slaan. Met wapenstokken werden de relschoppers uiteindelijk van het partycentrum verdreven. Alle personen die werden aangehouden zijn naar het politiebureau gebracht. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *