Buurt geschrokken van dodelijk ongeluk in West: “Ontzettend naar”

Buurtbewoners zijn ongelofelijk geschrokken van het dodelijke ongeluk waarbij zaterdagavond een 20-jarige Amsterdammer om het leven kwam. De politie heeft een vandaag een verdachte aangehouden voor het ernstige ongeluk. De automobilist meldde zich een dag na het ongeluk op het politiebureau.

Het ongeluk gebeurde  zaterdagavond rond 23.20 uur. Volgens getuigen reed de automobilist vanaf de Jan van Molenstraat de Tweede Hugo de Grootspraak in. Daar verloor de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur en reed aan de overkant van de weg de scooterrijder en de fietser aan, die in tegenovergestelde richting reden. De automobilist reed na het ongeluk door.

“Het is onbegrijpelijk dat iemand doorrijdt, maar iemand kan ook in zo’n blinde paniek raken dat je probeert te vluchten”, vertelt een buurtbewoner. Een andere man denkt daar anders over: “Abnormaal dat je doorrijdt”. 

Bloemen

Op de de Tweede Hugo de Grootstraat  zijn inmiddels bloemen en kaarsen neergelegd voor het overleden slachtoffer. “Dat zal later op de dag een enorme berg worden”, denkt een buurtbewoner. Een politiewoordvoerder laat weten dat de verdachte vandaag verhoord gaat worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *